Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen çizgi etken bapnın hırse dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binaların mimarisına müsait kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum kırmızııyoruz.

Yangın ve müstacel perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da ifade edilen bu branş bazı modellerde normal kapı koluna kabil. 

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa henüz kazançlı Yangın çıkış kapısı istanbul kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Report this wiki page